Първоначално публикувано от kostadin_ls
Известие
Collapse
No announcement yet.
Задно окачване на 156-2.0 -155 коня- моля за мнения
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ek6an_menПървоначално публикувано от wwwebМного глупости се пишат във форума ...
За съжаление след това са потърпевши читателите. За препоръчване е, който не знае какво пише, по-добре да не го пише!
Както виждаш, подобен проблем, във форума не може да се разреши ...
Comment
-
Първоначално публикувано от wwwebПървоначално публикувано от ek6an_menПървоначално публикувано от wwwebМного глупости се пишат във форума ...
За съжаление след това са потърпевши читателите. За препоръчване е, който не знае какво пише, по-добре да не го пише!
Както виждаш, подобен проблем, във форума не може да се разреши ...Екшън Мен - Чирпан
Алфа Ромео 156 2.0 155 к.
Comment
-
[quote=ek6an_men]Първоначално публикувано от wwwebПървоначално публикувано от "ek6an_men":20vp82lbПървоначално публикувано от wwwebМного глупости се пишат във форума ...
За съжаление нямаме онлайн стенд да ти регулираме задницата през форума. Аз лично мисля, че проблема е в майстора който ти е гледал колата и ти е казал, че нищо и няма. Кола която износва гумите неравномерно определено не и е всичко наред.
Мога да ти предложа и друго. Заставаш пред задната гума (дори да не е вдигната на крик), слагаш си ръцете на 3 часа и 45 мин. и упражняваш натиск колкото сила имаш като редуваш лява и дясна ръка. С други думи клатиш гумата. Ако има луфт значи щангите са ти за смяна.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
[quote=50 cent][quote="ek6an_men":v9w4b2av]Първоначално публикувано от wwwebПървоначално публикувано от "ek6an_men":v9w4b2avПървоначално публикувано от wwwebМного глупости се пишат във форума ...
За съжаление нямаме онлайн стенд да ти регулираме задницата през форума. Аз лично мисля, че проблема е в майстора който ти е гледал колата и ти е казал, че нищо и няма. Кола която износва гумите неравномерно определено не и е всичко наред.
Мога да ти предложа и друго. Заставаш пред задната гума (дори да не е вдигната на крик), слагаш си ръцете на 3 часа и 45 мин. и упражняваш натиск колкото сила имаш като редуваш лява и дясна ръка. С други думи клатиш гумата. Ако има луфт значи щангите са ти за смяна.[/quote:v9w4b2av]Мерси ще пробвам, това което казваш, да видим каква е идеатя.Благодаря за съвета.Екшън Мен - Чирпан
Comment
-
Re: Задно окачване на 156-2.0 -155 коня- моля за мнения
Първоначално публикувано от ek6an_menЗдравейте колеги, имам Алфа 156 2.0-1999год. Имам следния проблем. Получава се износване на задните гуми от вътрешната страна. Но това което ме претеснява много, че самото износване не е равномерно, а на вълни.Ходих на стенд казаха, че всичко е наред.Амортисьорите били здрави, задницата също била добре. И не можаха да ми кажат от каде е проблема. Аз се съмнявам , да не би като са сменяли пружините- в момента са спортни -чевени, а са оставели нормалните амортисьори. Да се получава този ефект. Гумите са чисто нови от магазина, и както върви ще си заминат, кофти работа. Моля за мнения. Моля за идеи. Мерси много предварително.Колата е перфектна 156 2.0 -155 коня -1999 год. , но в момента сам бопен-образно казано. Помогнете.Екшън Мен - Чирпан
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 centПробва ли да клатиш гумата както ти казах?Екшън Мен - Чирпан
Comment
-
Сори колега, имах голямото желание да помогна. Другото което ми идва на ум е пружините да са по-къси от колкото трябва и да е отворила задницата но тогава щеше да се види при тия от реглажа. Амортисьорите изпуснали ли са? Клати ли се малко повече задницата?Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 centСори колега, имах голямото желание да помогна. Другото което ми идва на ум е пружините да са по-къси от колкото трябва и да е отворила задницата но тогава щеше да се види при тия от реглажа. Амортисьорите изпуснали ли са? Клати ли се малко повече задницата?Екшън Мен - Чирпан
Comment
-
Първоначално публикувано от ek6an_menПървоначално публикувано от wwwebМного глупости се пишат във форума ...
За съжаление след това са потърпевши читателите. За препоръчване е, който не знае какво пише, по-добре да не го пише!Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 centМи колега ще ни дойдеш на гости в София и ще те водим по сервизи. Друго не знам да ти помогнем тук освен някой друг ако се сеща за други идеи.Екшън Мен - Чирпан
Comment
-
Готин, загледай хубаво задните колелета. Виж дали седят прави или са под малък наклон. Както го описваш трябва да са скосени в горния край, демек в долния да излизат по-навън. Може да накараш двама бабаита да седнат на задните седалки и пак я виж.
Направи и другия тест - с крак подпри в горния край на колелото и бутни - подпираш с обувката гумата и без да си махаш крака натисни силно навтътре 3-4 пъти. Виж дали не мърда, скърца или тропа някъде. Така се проверяват задните лагери.Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.
Comment
Comment